Over mij

Mijn naam is Whitney Schols. Zorgen voor een ander is me van jongs af aan bijgebracht door familieleden die voor hun werk of in hun privéleven zorgden voor een ander.

Ik heb hart voor de zorg en ik zet me graag in om anderen te helpen. Altijd met oog en liefde voor de cliënten die ik ondersteun en begeleid.

Betrouwbaar en sensitief

Ik zie mezelf als een harde werker, die de rust en het overzicht weet te bewaren in uiteenlopende situaties. Daarbij zorg ik goed voor cliënten, collega’s en mezelf. Mijn doel is om mensen zich fijn en op hun gemak te laten voelen. Ik ben sociaal, houd van een praatje, ben creatief en ondernemend.

Door mijn jarenlange ervaring als verkoopmedewerkster bij een drogisterij – ook in een leidinggevende rol - maak ik snel contact met mensen en weet ik in verschillende situaties de juiste keuzes te maken.


Waarvoor kunnen zorgorganisaties me inschakelen?

Zoekt uw organisatie iemand die flexibel inzetbaar is voor de verzorging van bewoners en cliënten? Laat mij u helpen. Als zzp-er ben ik een welkome toevoeging aan uw team, voor langer lopende trajecten op één locatie of voor korte (inval)opdrachten.

Ik ondersteun bij de dagelijkse persoonlijke verzorging van cliënten, zoals aankleden en eten. Ook kan ik de rol van gastvrouw vervullen in bijvoorbeeld de sociale ruimte of in het contact met familieleden van cliënten. Zoekt u iemand die ondersteuning biedt bij dagbesteding of uitjes, ook dan help ik uw organisatie graag.


Opleiding/diploma’s:

MBO Helpende-plus.
Assistent-drogist.

Werkervaring:
(Mede)werkster drogisterij.
Gastvrouw
Helpende +

Ik ben in te zetten voor:
Verzorgd wonen; zelfstandig wonen met zorg
Beschermd wonen; appartementen met verpleeghuiszorg
Somatische zorg
Dagbesteding.

 

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn